Мини Академия за родители – обратно на училище

 

Добре дошли на Мини Академия за Родители!

За трета поредна година Bulgaria Mall организира събитие, което подготвя учениците и техните родители за предстоящата учебна година. Върнете се обратно на училище на 11 септември, когато ви очаква Фестивал на детското въображение!

Подготвили сме страхотна лекционна част, водена от специалисти в областта:

13:00 – 13:30 ч: Музейко: Учене чрез игра

Мария Киселова и Станислава Николова от Музейко ще покажат как учат чрез игра. Подготвили са демонстрация на техники, които лесно може да започнете да използвате, за да учите и се забавлявате с децата си.

14:15 – 14:45 ч: Калбие Ходжева: За успешна учебна година

Чудиш ли се как да мотивираш детето си през тази учебна година? Знаеш ли, че от теб и твоето дете зависи дали учебната година ще е добра или лоша? Разбира се, всички искаме учебната година да е успешна. Но как? Каня теб и твоето дете заедно да създадете предстоящата учебна година, такава каквато си я представяте.

15:30 – 16:00 ч: Людмил Стефанов: Стресът при децата и родителската подкрепа

16:45 – 17:15 ч: Цветелина Камова: Как да отгледаме иноватори

Иноватовността не е дарба или рядко качество на избрани хора. Тя е умение като всяко друго – като работата в екип, като решаването на проблеми, като критическото мислене. А уменията се учат и развиват и всеки може да ги овладее, за да успее напред.

Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация:

Цялата програма вижте тук:

backtoschool_2016_programa_fb_post

Очаквайте забавни и образователни работилнички – Rockschool.bgКомпютърна академия It Step, Училище по роботика “Robopartans”LeadersPlay и Забавна Математика – Fun Mathematics

За всички ученици, които обичат книжките, от шоурум Hamefa са приготвили специална библиотека, където всички ще могат да се насладят на страхотните книжки на Детско издателство “ЕКО КИДС”. Позитивни и възпитателни книги за деца

По време на събитието италиански сладоледи Sotto Zero gelato Italiano ще ни посетят, подготвили вкусни изненади за всички посетители на Фестивала на детското въображение. За всички почитатели на полезните напитки – от Frudada smoothies също са приготвили промоционални предложения, за да се подсладите и освежите по време на събитието.

backtoschool_2016_karta_fb_post

Не пропускайте и края на Фестивала на детското въображение, защото тогава пред всички присъстващи, организаторите ще изтеглят страхотни награди, предоставени от Музейко, Carnival KIDS ShopsKino Arena Deluxe, OLA Taste of MED и Animal Bulgaria

Родители, погрижете се отсега за бъдещето и успеха на своето дете! Ученици, започнете учебната година с много забавления и полезни занимания!

Очакваме ви на 11 септември на „Обратно на училище“ от 11:00ч. до 19:00ч. на ниво партер в Bulgaria Mall. Заповядайте, за да се забавляваме заедно!

 

Видеа

Вижте 100+ видеа от предишните издания на Академия за родители.

Официален домакин

Партньори

Facebook
YOUTUBE