Академия за Родители

Блог
2
Feb

Добре дошли!

Academia_logo

Добре дошли в Академия за Родители!

Да бъдеш родител е едно от най-трудните предизвикателства пред които се изправяме, а за съжаление децата не идват с наръчник за отглеждане и често информацията, която намираме е разнопосочна и дори понякога идва от недостоверни източници.

Понеже вярваме, че родителите стават добри майки и бащи, а не се раждат такива, “Академия за Родители” се стреми да стане поле за дискусия, където родители на бебета и деца могат да намерят информация и ресурси, да обменят опит и да придобият нови умения, които да им помогнат да отгледат деца с добро здраве, ценности и амбиции.

Грижата за детето е динамичен процес, който започва в деня на раждането и не приключва. Никога. Всяко дете е различно и възпитанието му зависи от много фактори, като характер, темперамент, социална среда, лични преживявания, обществото, в което живеем. Но започва у дома. Без значение колко обичаме децата си, понякога е трудно да си родител.

Целта на форума “Академия за Родители” е да даде на всички бъдещи и настоящи майки и татковци ресурсите и уменията, които са им необходими за да изградят здраво семейство и да възпитат по-лесно децата си.

На нашата страница можете да намирате полезна информация за събитието и програмата, дискусии на различните теми, които ще представим по време на събитието, както и да се регистрирате за участие.

Ние вярваме, че основите на едно социално отговорно общество се градят още от най-ранна възраст и ще работим с всички сили в тази насока.

Leave a Reply

Facebook
YOUTUBE