Preaload Image

Храненето и злоядите деца

злоядите деца

Животът на детето започва с първото вдишване и продължава благодарение на поддържането на жизнено важните функции на организма. Една от тези функции е храненетоНе случайно за много родители темата за храненето е съпътствана с много притеснения и предизвикателства. 

Ако имаш опасения, че твоето дете има някакви специфични особености, например сензорни – не яде храни с определена текстура, цвят, аромат, температура и т.н.,  възможно е то да не се “глези”, а да има реални затруднения. 

Това важи и за случая, в който не изпитва ясно чувство за глад или жажда, иска да яде само храни със силен вкус (напр много сладко) и т.н. 

Различните трудности при храненето характеризират т.нар. феномен на “злоядите деца” – предизвикателство за много родители.

Тъй като има много и разнообразни трудности, свързани с храненето, заедно с водещи специалисти – логопеди, психолози и хранителни терапевти – ще разгледаме темата по-обстойно и от различни гледни точки. 

Запиши се за да получаваш информация за предстоящите ни теми свързани с Храненето и злоядите деца във формата.

 

Темите от поредицата “Храненето и злоядите деца” ще бъдат излъчени във фейсбук и youtube канала на Академия за родители и ще са достъпни за свободно гледане в рамките на две седмици. Последвай директните линкове за гледане:

Начало:

14:00

четвъртък, септември 29, 2022

Край:

18:00

сряда, октомври 19, 2022

Адрес

онлайн

27 септември, вторник

29 септември, четвъртък

30 септември, петък

4 октомври, вторник

6 октомври, четвъртък

11 октомври, вторник

13 октомври, четвъртък

17 октомври, понеделник

18 октомври, вторник

19 октомври, сряда

21 октомври, петък

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.