Фамилатлон 2018

Фамилатлон 2018

Регистрирай се

На 12 май 2018 г. събота, от 10ч. на Голямата поляна в Южния парк в София ще се проведе десетият поред Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

Фамилатлон е инициатива на Асоциация „Родители“ и за прърви път „Академия за родители“ се присъдениява към нея. Празникът е най-забавният начин, по който майките, бащите, децата и техните роднини могат да отбележат Международния ден на семейството. Той дава възможност всички заедно да играят и да се забавляват, да изберат и изпробват нов спорт, хоби или просто приятен начин за прекарване на свободното време, представени от десетки клубове и организации.

Къде: Голямата поляна в Южния парк, София

Сред основните акценти на празника са:

  • „Панаир на възможностите“: 40+ детски работилници, спортни клубове и организации, при които всяко семейство може да изпробва нов спорт или занимание
  • Голямото лятно бутане: 700+ родители на пешеходно предизвикателство от 5000 крачки в парка – в слингове, колички, велосипеди, тротинетки
  • „Малката Европа“: Ориентиране в парка по карта, на която са отбелязани 28-те европейски столици. На всеки пункт има „домакин“, който посреща гостите с традиционни за страната храни, игри, информация.
  • „Малък велопоход“: За деца от 2 до 6 години, които да изпробват уменията си да карат велосипеди на 2, 3 или 4 колела. Всеки участник, който успешно финишира, получава награда.
  • За татковци и деца: Както винаги ще има специални състезания за татко и дете заедно.

Празник на семейството

Регистрирай се

Организатори

Партньори