Preaload Image
 • Кои сте вие? 

Организатор на “Академия за родители” е Фондация “Три”. Повече за нашата кауза можете да прочетете тук, а за екипа ни – тук

От партньори

 • Как мога да се включа в предстоящо събитие?

Възможностите за участие са различни – лекция, кът за консултации, щанд, семплиране, раздаване на инфо материали и/ли подаръци, брандиране и т.н. Работим индивидуално с всяка организация/специалист, за да намерим най-подходящия начин за участие. Свържете се с нас възможно най-рано за детайли на info@parentacademy.bg или 0888436919.

 • Какво друго правите извън вашите събития?

Онлайн обучения (линк), активни сме в социалните мрежи (15+ хил. последователи във Facebook), имаме месечен нюзлетър (15+ хил. абоната), youtube канал с 300 хил. гледания, блог с 62 хил. посещения на година. 

Често консултираме външни събития и организации и можем да сме организационен партньор, както на “Фамилатлон”, Форум “Образование”, “Аз, инженерът” и други.

 • По какъв начин можем да си партнираме?

Можем да си партнираме офлайн на наши и партньорски събития или онлайн чрез създаване и/ли разпространение на полезно и образователно съдържание. 

 • Подкрепяте ли неправителствени организации и стартиращи инициативи? 

Да, често предлагаме отстъпки и дори безплатно пространство за организации, които вярваме, че имат голяма добавена стойност за родителите, но едновременно с това сме наясно, че финансово не могат да си позволят участие.

 • Каква аудитория посещава вашите събития?

Бъдещи родители и родители на деца до 7 годишна възраст. 

 

От посетители

 • Защо събитията ви са безплатни?

За да може всеки родител да намери отговори на въпросите, които го вълнуват в момента и да получи подкрепа в предизвикателствата, пред които се изправя. Вярваме, че така правим България едно по-добро място за всички.  

 • След като събитията ви са безплатни, защо изисквате регистрация?

Регистрация се изисква, за да можем като организатори да се подготвим адекватно за брой посетители и да осигурим безопасността и приятното преживяване на гостите на всяко наше събитие. Също така, за да можем да комуникираме с вас важни неща по програмата и организацията, както и да ви информираме своевременно за непланирани промени. 

 • Организирате ли събития извън София и Варна?

Благодарение на партньори на “Академия за родители” към момента сме организирали “Мини-академия за родители” в Благоевград, Бургас, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора и Ямбол. Надяваме се да успеем да гостуваме и в други градове.  

 • Къде мога да намеря контакт на вашите лектори?

Контакти на лекторите можете да намерите в техните визитки на сайта, онлайн или да ни пишете. 

 • Мога ли да посетя събитията ви с дете?

Децата са добре дошли на всички наши събития, независимо от възрастта. За удобство на родителите, подбираме локации с лесен достъп, кът за повиване, организираме кът за кърмене, а когато е възможно – и работилници за децата над 3 години. 

 • Как мога да гледам лекциите, ако не мога да дойда? Излъчвате ли ги на живо?

Повечето наши лекции се записват и след събитието могат да бъдат гледани безплатно онлайн.

 • Правите ли консултации?

Не, ние като организация имаме за цел да намираме най-добрите специалисти в различни области, с които да се консултирате на място или в последствие, след дадено събитие.

 • Как подбирате темите за програмата? 

С предложения за темите ни пишат родители, подават ни ги специалистите, които работят ежедневно със семейства и ние селектираме сред обществени дискусии. 

 • Мога ли да купя продукти на ваши събития?

Някои от организациите, които ни гостуват, имат опция за закупуване на продукти на място, но основната цел на “Академия за родители” е вие като родители да се запознаете с различни услуги, продукти и организации, към които да се обърнете при необходимост.

 • Защо събитията ви са еднодневни?

Планираме събитията си с мисъл за заетия родител и оптимизираме програмата, така че в рамките на деня всеки да може да си вземе всичко, което му е полезно. 

 • Защо нямате теми, подходящи за родители на тийнейджъри? 

Надяваме се в бъдеще да можем да покрием и тази възрастова група, за момента сме фокусирани върху първите 7 години.  

 • Как да науча за предстоящи събития и да знам кои организации/специалисти ще участват в тях?

Публикуваме предстоящите събития няколко месеца предварително тук. Можете да се абонирате за нюзлетъра ни тук и да ни следите във Facebook. Качваме информация за програма, лектори, консултации и кътове на всяко събитие предварително тук и във Facebook.