Preaload Image

Кои сте вие? 

Организатор на “Академия за родители” е Фондация “Три”. Повече за нашата кауза можете да прочетете тук, а за екипа ни – тук

Как да подкрепим дейността ви?

  • Можете да ни пишете и предложите важна тема или добър специалист, когото да поканим като лектор на наше събитие.
  • Можете да ни дадете обратна връзка за нещо което можем да подобрим или за нещо ново, което да създадем в помощ на родителите.
  • Можете да споделите сайта ни, фейсбук страницата ни или youtube канала ни с приятели, за които това ще е полезно.
  • Можете да закупите наше онлайн обучение или да ни подкрепите финансово, за да продължим да създаваме безплатни ресурси и обучения за настоящи и бъдещи родители. (Нашата банкова сметка е Фондация Три IBAN BG36RZBB91551005695812).

От партньори

Как мога да се включа в предстоящо събитие?

Възможностите за участие са различни – лекция, кът за консултации, щанд, семплиране, раздаване на инфо материали и/ли подаръци, брандиране и т.н. Работим индивидуално с всяка организация/специалист, за да намерим най-подходящия начин за участие. Свържете се с нас възможно най-рано за детайли на info@parentacademy.bg или 0888436919.

Какво друго правите извън вашите събития?

Организираме множество уебинари и Онлайн обучения, създаваме полезно съдържание (статии, инфографики, наръчници и други), активни сме в социалните мрежи (21+ хил. последователи във Facebook), имаме месечен нюзлетър (17+ хил. абоната), youtube канал с 500 хил. гледания, блог с над 80 хил. посещения на година. 

Често консултираме външни събития и организации и можем да сме организационен партньор, както на “Фамилатлон”, Форум “Образование”, “Аз, инженерът” и други.

По какъв начин можем да си партнираме?

Можем да си партнираме офлайн на наши и партньорски събития или онлайн чрез създаване и/ли разпространение на полезно и образователно съдържание. 

Подкрепяте ли неправителствени организации и стартиращи инициативи? 

Да, често предлагаме отстъпки и дори безплатно участие за организации, които вярваме, че имат голяма добавена стойност за родителите, но едновременно с това сме наясно, че финансово не могат да си позволят участие.

Каква аудитория посещава вашите събития?

Бъдещи родители и родители на деца до 7 годишна възраст. 

От родители

Защо събитията ви са безплатни?

За да може всеки родител да намери отговори на въпросите, които го вълнуват в момента и да получи подкрепа в предизвикателствата, пред които се изправя. Вярваме, че така правим България едно по-добро място за всички.  

След като събитията ви са безплатни, защо изисквате регистрация?

Регистрация се изисква, за да можем като организатори да се подготвим адекватно за брой посетители/участници и да осигурим безопасността и приятното преживяване на гостите на всяко наше събитие. Също така, за да можем да комуникираме с вас важни неща по програмата и организацията, както и да ви информираме своевременно за непланирани промени. 

Организирате ли събития извън София и Варна?

Благодарение на партньори на “Академия за родители” към момента сме организирали “Мини-академия за родители” в Благоевград, Бургас, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора и Ямбол. Надяваме се да успеем да гостуваме и в други градове.  

Къде мога да намеря контакт на вашите лектори?

Контакти на лекторите можете да намерите в техните визитки на сайта, онлайн или да ни пишете. 

Мога ли да посетя събитията ви с дете?

Децата са добре дошли на всички наши събития, независимо от възрастта. За удобство на родителите, подбираме локации с лесен достъп, кът за повиване, организираме кът за кърмене, а когато е възможно – и работилници за децата над 3 години. 

Как мога да гледам лекциите, ако не мога да дойда? Излъчвате ли ги на живо?

Повечето наши лекции се записват и след събитието могат да бъдат гледани безплатно онлайн.

Правите ли консултации?

Не, ние като организация имаме за цел да намираме най-добрите специалисти в различни области, с които да се консултирате на място или в последствие, след дадено събитие.

Как подбирате темите за програмата? 

С предложения за темите ни пишат родители, подават ни ги специалистите, които работят ежедневно със семейства и ние селектираме сред обществени дискусии. 

Мога ли да купя продукти на ваши събития?

Някои от организациите, които ни гостуват, имат опция за закупуване на продукти на място, но основната цел на “Академия за родители” е вие като родители да се запознаете с различни услуги, продукти и организации, към които да се обърнете при необходимост.

Защо събитията ви са еднодневни?

Планираме събитията си с мисъл за заетия родител и оптимизираме програмата, така че в рамките на деня всеки да може да си вземе всичко, което му е полезно. 

Защо нямате теми, подходящи за родители на тийнейджъри? 

До момента бяхме фокусирани върху първите 7 години, но вече работим и развиваме различни тийн теми.  

Как да науча за предстоящи събития и да знам кои организации/специалисти ще участват в тях?

Публикуваме предстоящите събития няколко месеца предварително тук. Можете да се абонирате за нюзлетъра ни тук и да ни следите във Facebook. Качваме информация за програма, лектори, консултации и кътове на всяко събитие предварително тук и във Facebook.