Академия за Родители

Блог
21
Feb

Академия за родители в София е тази събота, 24 февруари!

Всяко семейство се подготвя за голямата промяна и се ориентира за въпросите, свързани с отглеждането на дете, по различен начин – едни изчитат всички книги на света, други посещават училища за бременни, трети задават най-трудните въпроси на други родители в онлайн пространството. Сега, представете си, че можете да направите всички тези неща, в рамките на един ден, на едно място.

Представете си, че можете да чуете 20 различни лекции, в рамките на един съботен ден – всички теми, за раждането и първите грижи, но и за грижата за нас като семейство, за себе си като родители, за здравето, възпитанието и образованието на детето до 7 годишна възраст. В зависимост от това в кой етап е вашето семейство.

Представете си, че освен лекциите, водещи специалисти в различни области са на ваше разположение, за безплатни консултации и можете да ги попитате каквото ви вълнува в този момент, но и да знаете към кого да се обърнете, когато ви се наложи в бъдеще.

Представете си, че освен със специалистите, можете да се запознаете с много други родители, с които да обмените опит и добри съвети. Отгоре на това, на едно място децата ви могат да пробват най-новите и най-интересните развиващи детски занимания под формата на безплатни работилнички, докато вие, родителите, си вземете знанието, от което имате нужда.

И всичко това е не само безплатно за цялото семейство, но и всеки посетител ще получи един от 1000 страхотни подаръци.

Не е нужно да си го представяте – вече съществува такова събитие и то се случва само веднъж в годината – тази събота Академия за родители на 24 февруари в Sofia Event Center, Парадайз Център. За да посетите форума са нужни само 30 секунди за безплатна регистрация. Побързайте местата са ограничени!

Безплатна регистрация за събитието: https://goo.gl/5Cn5K2.

Академия за родители в София е безплатно събитие за всички настоящи и бъдещи родители, благодарение на Бочко, Danonino, NN, CryoSave, Devin, Genoma, Maternea, GSK, и Acibadem Cityclinic.

***

Академия за родители е най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.

Събираме на едно място хиляди семейства, десетки вдъхновяващи лектори, стотици водещи организации, много семейни работилници, и предоставяме възможността всеки родител да вземе, каквото му е нужно безплатно.

 

Leave a Reply

Facebook
YOUTUBE