Как да общуваме така, че децата да ни слушат и да променят “лошото поведение”?

06 Apr 2019
14:15 - 15:00

Как да общуваме така, че децата да ни слушат и да променят “лошото поведение”?

Кои са неуспешните начини на общуване с децата и другите? Как да общуваме  и изпращаме послания така, че децата да ни слушат и да променят „лощото поведение“?

Практически уъркшоп по Трениране на Успешни Родители на д-р Томас Гордън

Със забавна ролева игра „ Разхвърляните играчки” ще ви покажем на практика кои са  безполезните начини за конфронтиране на неприемливото поведение на децата и другите хора в живота ни и коя е положителната  алтернатива, която д-р Томас Гордън предлага в методиката на програмата Parent Effectiveness Training ( PET) с еквивалент на български език Трениране на Успешни Родители (ТУР).

ТУР  е пионерска програма в обучението  на родители и  професионални кадри в междуличностни  умения за общуване  и е първата по рода си, която развива специфична методология за решаване на конфликти с децатa, така че никой да не губи (и двете страни печелят).

ТУР предлага изчерпателна философия за това, какво е нужно за установяването и поддържането на успешно цялостно взаимоотношение с едно дете. Участниците  се научават не само на методи и практически умения, но и на това кога и защо да ги прилагат и с каква цел.

 

 

Facebook
YOUTUBE