Preaload Image

Петото издание на „Академия за родители“ предстои!

Ако очакваш дете или вече си родител, ела на 23 февруари за да се вдъхновиш и да научиш най-важните неща за родителството от най-добрите специалисти от цялата страна.

4 етажа, 3 зали за лекции, 3 зали за практика и демонстрации, 50+ организации, които ще ви консултират на място.

Тази година в интересните лекции, безплатните консултации и практически работилници, ще дадем отговори на най-смислените въпроси, които си задаваме до седмата година.

И понеже 5 години са специална „възраст“ за един семеен форум, празнуваме по специален начин – за първи път „Музейко“ отваря врати безплатно за гостите на форума.

Преди да се регистрираш:

  • Както всяка година, местата за събитието са ограничени от физическия капацитет на сградатата. Искаме всички наши гости да се чувстват комфортно и в безопасност, затова можеш да се регистрираш за сутрешния ИЛИ следобедния блок. На входа всеки гост ще получи гривна-пропуск за съответния блок.
  • Необходима е регистрация за всеки възрастен, а децата влизат без регистрация.
  • Първите 1000 онлайн билета са безплатни. След изчерпване на този брой, билетът става 10 лева за всеки посетител над 18 години.
  • Предварителната регистрация е задължителна – на място, в деня на събитието можете да получите пропуск на стандартните цени на Музейко, само ако капацитетът на центъра в този момент позволява.

 

Можеш да следиш събитието във фейсбук, където ще публикуваме детайли, новини и специални изненади.

Ако имаш въпроси, можеш да се свържеш с нас на info@parentacademy.bg