Даниела и Макс Баклаян

Основатели Goodknight

Даниела и Макс Баклаян

Основатели Goodknight

Биография

Семейство Баклаян са родители на две деца. Мечтаят да са най-пълноценните родители, които могат да са, като си позволяват да имат време за себе си, за приятелите, един за друг.

Като младо семейство с две малки деца и без помощ при отглеждането им осъзнават че много трудно биха съчетали родителството с необходимостта от време един за друг, за приятелите и за любимите занимания. С изненада откриват, че е почти невъзможно да намерят квалифицирана, доверена почасова помощ при грижата за децата ни и така се ражда идеята за GoodKnight – платформа, която свързва активни, димамични семейства с подбрани, доверени, обучени почасови детегледачи.

 

Макс се грижи за бизнес частта и идеологията GoodKnight да е вградена във всяка стъпка от услугата. Работи и по други проекти. Един от тях вече два пъти печели награда “Работодател на годината”.

Даниела отговаря за подбора и обучението на детегледачите. Съчетанието между “юрист” и “майка” я прави безкомпромисно взискателна към всеки, който желае да се занимава с отговорната професия “детегледач”.

All session by Даниела и Макс Баклаян

Facebook
YOUTUBE