Д-р Татяна Арабаджи

Специалист по репродуктивна медицина и проследяване на бременност

Д-р Татяна Арабаджи

Специалист по репродуктивна медицина и проследяване на бременност

Биография

Д-р Татяна Арабаджи е акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина и проследяване на бременност. Присъединява към екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев” през 2005 г. като лекар-ординатор под ръководството на доц. Таня Тимева. Завършва Медицински университет – София през 2007г. През периода 2008 – 2012г. специализира „Акушерство и гинекология” в СБАЛАГ „Майчин дом”.

Д-р Арабаджи има допълнителна клафицикация по психология към Софийски университет „Св. Климент Охридски” със специализации по социална психология и клинична и консултативна психология. Има завършен курс по добра клинична практика и медицинска педагогика.

Д-р Татяна Арабаджи е активен участник в инициативите на Медицински комплекс „Д-р Щерев”, насочени към пациентите – Ден на отворените врати в родилно отделение,  Училище за бъдещи родители, Ин витро Ден на отворените врати, като лектор на различни теми от областта на акушерството, гинекологията и асистираните репродуктивни техники.

Научните интереси на д-р Арабаджи са в областта на приложението на асистираните репродуктивни техники и проследяването на бременност.

Членува в Български лекарски съюз, Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве, Европейската асоциация за репродукция и ембриология (European Society of Human Reproduction and Embryology ESHRE).

 

All session by Д-р Татяна Арабаджи

Facebook
YOUTUBE