Вела Риндле

Ментор по програмата "Сигурно обучение за родители"

Вела Риндле

Ментор по програмата "Сигурно обучение за родители"

Биография

Вела Риндле е сертифициран ментор по програмата “Сигурно обучение за родители” (S.A.F.E.) на д-р Карл Хайнц Бриш и напълно вярва, че сигурната емоционална връзка между родители и деца е ключът към едно красиво детство и един пълноценен живот. Децата, изградили сигурна (надеждна, стабилна) връзка с родителите си, са по-добре социално и емоционално развити, са психически по-стабилни и имат предимство във всяко едно отношение. Д-р Бриш успява емпирично да докаже, че родители посещавали S.A.F.E. курс са по-чувствителни и по-емпатични към нуждите на детето си и реагират адекватно към тях. Тези родители са по-сигурни при общуване с детето си и успяват да изградят една сигурна емоционална връзка с него.
Повече информация по програмата може да намерите тук: http://www.safe-programm.de/english/Home.html
Вела живее и работи от почти 12 години в Германия и е една много мотивирана личност, която успява да съчетае многото си страсти: работата и като IT-Проект Мениджър в голяма автомобилна компания, преподавателската и дейност към университета по приложни науки в Мюнхен, лекторската и работа като S.A.F.E. ментор и разбира се нейния невероятен три годишен син и не на последно място нейния много страхотен съпруг.
Вела има бакалаварска степен по компютърни системи и технологии към ТУ София и магистърска степен по информатика към Университет Карлсруе. Също така е следвала прохология към дистанционния университет Хааген и е сертифицирана като S.A.F.E. ментор при д-р Бриш към Лудвиг-Максимилиан-Университет.

 

All session by Вела Риндле

Facebook
YOUTUBE