Зорница Трифонова

Модератор

Зорница Трифонова

Модератор

Биография

Зорница Трифонова е майка на три деца. Преди пет години се запознава и обучава в метода на Ненасилствена комуникация на д-р Маршал Розенберг и се посвещава на разпространяването и популяризирането на общуването без агресия. От 2011 е част от екипа на Communication Academy като водещ на обучения, семинари и лекции за родители и учители, занимания за деца.

Communication Academy е обучителна организация, която съчетава в себе си идеи за устойчиво бизнес развитие и широка обществена дейност, посветена на разпространението на нови методи за общуване, преподаване и свързване между хората.

С централна тема на интерес и компетентност комуникацията между хората, Communication Academy фокусира дейността си върху автентичността в общуването, емпатията в отглеждането на деца и преподаването в училищата, емоционалната интелигентност вкъщи и на работното място и ненасилствената комуникация  като начин на живот.

Communication Academy развива дейността си с екип от професионалисти в различни области на хуманитарните науки, обединени от разбирането си за общуването като цялостен процес на свързване между хората на интелектуално и емоционално ниво.

Курсовете, които се организират, включват обучителни програми за деца (3–6 години), курсове за родители и учители, семейни семинари, вътрешнофирмени обучения за комуникационни умения и обучения за обучители.

Facebook
YOUTUBE