Академия за Родители

Блог
17
Aug

Лятно училище за здраве

В поредица тематични лекции, водещи здравни специалисти и нашите приятели от Ведра Интернешънъл, ще ви разкрият иновативни подходи за запазване енергията, младостта и дълголетието. Темите са разнообразни и интересни, а след всеки семинар можете да зададете и своите въпроси към лекторите. Акценти в предстоящите теми са: адаптацията на децата към училището или детската градина, атопичния дерматит, ролята на пробиотиците при антибиотично лечение и Баховата терапия при хиперактивните деца. Разгледайте всички теми тук.

Безценно знание за родителите и приятно забавление за децата

MIL_1440

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Семинарите се провеждат в немска детска градина Germani в подножието на Витоша (кв. Малинова долина, ул. 16). Така докато родителите се информират за иновативни методи и продукти за здраве, децата ще плуват и лудуват на чист въздух в компанията на квалифицираните педагози на Germani. Специално за малчуганите има забавна занимателна програма с интересни атракциони – скачане на батут, уроци по плуване, занимания по рисуване и моделиране, игри на открито. Вижте всички занимания за децата тук: http://vedraschool.bg/

MIL_1614_light

Vedra School e безплатно училище за здраве за родители и деца! Безценно знание за родителите и приятно забавление за децата.

Кога и къде?

Лекциите се провеждат всеки четвъртък от 10.00 до 12.00 ч.

Адрес на немска детска градина Germani:
в.з. Малинова долина
ул.16, No 6Б, п.к. 40

Можете да посетите училището със собствен транспорт или този, който осигурява Vedra School – час на тръгване 9.40 ч. от централния вход на Южен парк.

Училището е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

 

Leave a Reply

Facebook
YOUTUBE