Tvoeto_Neveroqtno_Dete_book_1080_1080px

“Твоето невероятно бебе” е книга, посветена на развитието на детето от зачеването до края на първата година. С нейна помощ ще разберете какво стои в основата на доброто развитие, как да наблюдавате и насърчавате уменията на бебето и какви занимания да му предложите, за да стимулирате неговото развитие.

Книгата е удобно разделена на четири части: биологичните основи, ежедневни грижи за бебето, отношения в семейството и стимулиращи игри и занимания.

В нея ще намерите и показателите за добро развитие, с чиято помощ месец по месец сами ще проследявате дали детето ви расте според нормите за неговата възраст.

На фокус в книгата са поставени не само темите раждане и първите грижи, масаж и гимнастика, сън, хранене и развитие, но и въпроси, за които не се говори: как се променя двойката, когато в живота се появи детето, как да съхраним себе си и да се справим с новата си житейска роля.

С помощта на книгата безпроблемно ще преминете през тази толкова важна за вас и за вашето бебе първа година.

съдържание на книгата

Онлайн обучение

Това обучение ще ви помогне да си подредите пъзела на родителството и да получите конкретни решения на различни свои предизвикателства през първите месеци след раждането.

Ще научите всичко за циркадните ритми и как да прилагате това знание в ежедневието си с бебето. Ще знаете как да действате при колики, рефлукс и газове. Ще разберете най-важното за съня на новороденото – какво му влияe, как да контролираме режима му и как да организираме оптимална среда за пълноценен сън и почивка. 

Допълнителните материали ще ви помогнат да следите показателите за развитие на своето дете.

От шестте полезни видеа ще получите много практични съвети и работещи техники. 

Tvoeto_Neveroqtno_Dete_online_education_1080_1080px

Всеки родител заслужава подкрепа

Няма книга, която може да ви направи добри родители, защото вие вече сте такива. Вярвате или не, за вашето дете вие сте отражение на всичко най-прекрасно. Вие сте това, от което то има нужда, и сте абсолютно съвършени. 

Не съдете себе си твърде строго, защото никой не се ражда научен как да бъде родител. Отговорността, която носим за детето е малко страшна, но затова пък е толкова хубаво да си жив, да обичаш и да имаш дете. 

Ще има дни, когато ще ви се иска вие и бебето да сте на различни планети. Това е нормално и се случва на всички. Ще има дни, в които ще взиматe правилните решения, но те няма да водят до очакваните резултати

Ще има моменти, в които съзнателно ще предпочетете грешни решения, за да оцелеете до края на деня. Разбирам. Утре отново ще опитате да постъпите правилно. Това се случва с всеки от нас поне веднъж.

Откажете се от идеята да бъдете перфектен родител. Детето ви има нужда от любов, уважение и разбиране. Не можете да го предпазите от всички препятствия и трудности, които срещат по пътя си. 

Това, което със сигурност можете, е да бъде до тях. Да ги прегръщате! Да бършете сълзите им и да пеете песнички. Да се смеете, да плачете и да вървите напред заедно, до момента, когато са готови да продължат сами.

Мнения за книгата

“Книгата е чудесен пътеводител за първите 365 дни от чудото Живот. От думите на Ива лъха доброта, любов и грижа, но и професионализъм и многогодишна експертиза, пречупени през призмата на опита и примерите от практиката.”

д-р Елена Бояджиева-Делева

Книгата информира, показва, обучава, но без да се натрапва, без назидателен и дидактичен тон. Езикът е разбираем, а стилът е лек, увлекателен и приятен за четене, независимо от множеството сериозни научни факти. Ива оборва митове и предразсъдъци за ранните дни на децата ни и дава ценни практически съвети за грижата за тях и за нас самите като родители.”

д-р Елена Бояджиева-Делева

” Тази игата е написана с много любов, научно-базирани знания и желание да бъде полезна за всички бъдещи родители, за майките и татковците на малки деца и за всички, които се стремят да дадат най-добрия старт в живота на своя наследник. Вземете най-доброто от нея!”

Академия за родители

Ива Александрова

Ива Александрова е логопед с над десет години практически опит, специализира в областта ранно детско развитие. Написала е множество публикации и често гостува като лектор на форуми за родителство и грижи за децата.

Автор е на книгите “Умно бебе” и “Твоето невероятно бебе”.

Популяризира на достъпен език най-новите научни изследвания в областта на ранното детско развитие.

Силно вярва в силата на семейството и неговите неограничени способности. Нейното мото е: Всеки може да бъде добър родител, ако знае как!

Предпродажба

Поръчай сега и получи след 6 декември!

Пакетът включва книгата “Твоето невероятно бебе”, онлайн обучението “Твоето невероятно бебе”, ваучер за безплатна едночасова онлайн консултация с Ива Александрова и безплатна доставка.

ВНИМАНИЕ! Предложението е само за първите 50 поръчки на ПАКЕТ!

Купи книга + онлайн обучение

И дай най-добрия старт в живота на детето си!

Безплатни ресурси за първата година

Получи подбрани полезни ресурси директно в имейлът си