За Академията

Организатор

Изложение

Изложбена част с над 60 фирми и организации, които предлагат услуги и продукти насочени към родителите и децата

Конференция

На конферентната част ще чуете различни гледни точки помагащи ви да се грижите за образованието, въз-питанието и здравето на децата си

Детски кът

Докато вие сте заети със събитието, вашите деца могат да се забавляват в специално създаден детски кът с много различни дейности

Още малко за нас

“Разхождахме се с количката с бебето и за пореден път попадах на паркирала кола върху тротоара и пречеща на абсолютно всички пешеходци. Тогава се замислих – този шофьор има майка и тя сигурно се черви от срам че не го е възпитала както трябва. Ами ако един ден и моят малък сладък бебок стане такъв човек от който да ме срам?

Реално погледнато ние учим 12 години в гимназия, 4+ в университет, дори за да караш кола се изисква да минеш изпит. Но за да отгледаш и възпиташ добре едно дете няма изпит или обучение – всеки родител се справя сам, често търсейки информация и помощ от най-близките източници като роднини и интернет, които не винаги са най-достоверни или достатъчни.

За това решихме да създадем събитие, на което да поканим водещи специалисти и организации, които да споделят своя опит и така да подпомогнат всички настоящи и бъдещи родители, за да можем един ден да се гордеем с децата които отгледаме.”

Мариела Станулова
Председател на Фондация “Три”