Академия за родители” се случва от 2015 година, с големи издания в София, Варна и Пловдив. Отделно Академия за родители се случваше в мини формат в страната: в Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Ямбол и Плевен.

Контактът с родителите ни показва, че родителите имат нужда от регулярни срещи на живо, в които не само да почерпят опит от специалистите, с които работим, но и да срещнат други семейства със сходни интереси, вълнения и търсения.

През 2023 стартирахме серия събития, които се провеждат в цялата страна в партньорство с представители на местни общности.

През 2023 проведохме 150+ срещи за бременни и родители във Варна, Велико Търново, Враца, Бургас, Габрово, Добрич, Пазарджик, Перник, Пловдив, Русе, Севлиево, Смолян, София, Стара Загора и Ямбол.

Теми на Академия за родители в страната

Всички събития се случват под “шапка” на месеца, в която местен специалист гостува като лектор и за консултации на родителите по съответната тема.

Домакините на различните локации избират дати за всеки месец, на които да проведат събитие.

По каналите на Академия за родители се обявяват и комуникират темите и събитията за всеки месец.

Календар Академия за бременни

Календар Академия за родители

Маркетинг

По каналите на Академия за родители се обявяват темите и датите по различните локации всеки месец, създават се рекламни материали и се маркетира усилено по всички наши канали, както и тези на домакините на местно ниво. Допълнително ние създаваме регистрационните форми и изпращаме напомняне на записалите се, както и събираме обратна връзка след събитието.

Всеки домакин получава изключително позициониране и присъствие в платформата, нюзлетъра и социалните канали на Академия за родители, печатни материали и ресурси за събитията от нас, както и подаръци за гостите от нашите партньори.

Стани част от семейството на Академия за родители и развивай устойчива общност от хора, които искат най-доброто за своите деца.

 

Стани домакин

Ако си лектор, специалист, консултант, имаш практика и/ли бизнес, свързани с деца и семейства, и искаш да добавяш стойност за младите родители около теб, свържи се с нас оше днес.

Стани партньор

Ако предлагаш продукти и услуги в помощ на родителите, можеш да се включиш във всяко едно от събитията – според темата на месеца, локациите и аудиторията. Има възможност за еднократно семплиране, цялостно покритие, позициониране на бранда в едно или повече събития. Опциите и комбинациите са много, така че да подкрепят твоите активности и кампании.


С ПОДКРЕПАТА НА