Академия за родители” се случва от 2015 година, с издания в София и Варна. Отделно Академия за родители се случваше в мини формат в страната: в Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Ямбол и Плевен.

Контактът с родителите ни показва, че родителите имат нужда от регулярни срещи на живо, в които не само да почерпят опит от специалистите, с които работим, но и да срещнат други семейства със сходни интереси, вълнения и търсения.

През 2023 стартираме серия събития Академия за родители в страната, които ще се проведат в цялата страна в партньорство с представители на местни общностиТова е най-смисленият начин Академията да достигне до малки и големи населени места и около родителството да се развиват малки устойчиви общности от хора, които искат най-доброто за своите деца.

Заедно можем да достигнем физически до много семейства в България.

Теми на Академия за родители в страната

Първите две седмици от месеца са посветени на бъдещите родители, а последните две – на родителите с малки деца.

Всеки месец можеш да си домакин на Академия за бременни, Академия за родители, или и двете.

Месечните събития се случват под “шапка”, в която ние даваме безплатен достъп до най-интересните и полезни обучения на нашите специалисти. Ресурсите са част от платените ни обучения, като специално за месеца ги отваряме за всички локации – домакинът може да избере дали и кои от тях да излъчи, дали да изнесе лекция по темата, да покани гост-лектор или просто да използва темите за да фасилитира дискусия.

Календар Академия за бременни

Календар Академия за родители

Маркетинг

По каналите на Академия за родители се обявяват темите и датите по различните локации всеки месец, създават се рекламни материали и се маркетира усилено по всички наши канали, както и тези на домакините на местно ниво. Допълнително ние създаваме регистрационните форми и изпращаме напомняне на записалите се, както и събираме обратна връзка след събитието.

Всеки домакин получава изключително позициониране и присъствие в платформата, нюзлетъра и социалните канали на Академия за родители, печатни материали и ресурси за събитията от нас, както и подаръци за гостите от нашите партньори.

Стани част от семейството на Академия за родители и развивай устойчива общност от хора, които искат най-доброто за своите деца.

Стани домакин

Ако си лектор, специалист, консултант, имаш практика и/ли бизнес, свързани с деца и семейства, и искаш да добавяш стойност за младите родители около теб, попълни формата за кандидатстване още днес.

Стани партньор

Ако предлагаш продукти и услуги в помощ на родителите, можеш да се включиш във всяко едно от събитията – според темата на месеца, локациите и аудиторията. Има възможност за еднократно семплиране, цялостно покритие, позициониране на бранда в едно или повече събития. Опциите и комбинациите са много, така че да подкрепят твоите активности и кампании.


С ПОДКРЕПАТА НА