Preaload Image

Общността на Академия за родители е от настоящи и бъдещи майки и татковци, специалисти, неправителствени организации и каузи, компании и медии. И ти можеш да се присъединиш и да поканиш приятели. 

ангажиран с Академия за родители

Предложи тема, специалист или идея

Обратната връзка е много важна за нас и често ви питаме коя тема искате да разкрием подробно и кой специалист да поканим. Ако имаш идея и смяташ, че е полезна за родителите – не се колебай да ни пишеш на info@parentacademy.bg.

Превеждай полезно съдържание

В блога на Академия за родители има над 800 материала. Голяма част от тях са подготвени, благодарение на доброволни преводачи. Ако знаеш чужд език на добро ниво и имаш желание да подкрепиш каузата ни – преведи интересна и полезна статия, свързана с родителство, здраве, полезни навици, детско развитие. 

Сподели мнение в групата ни

Бъди активен в групата на Академия за родители във Facebook. Включвай се в дискусии, задавай въпроси към специалисти и към останалите участници, предлагай теми и лектори.

Бъди доброволец

На нашите събития на живо се срещат на едно място голям брой организации, специалисти и стотици семейства. Програмата винаги е наситена и включва безплатни лекции, различни работилници за деца и мастър класове за родители. Можеш да се включваш като доброволец и да си активен участник на най-големия форум за родители в България. В замяна ще получиш безценен опит и сертификат.

Ако си родител

Ти си родител, но не ни познаваш? Запознай се с нас, като четеш полезни статии и наръчници, гледаш видеа с практични съвети и се абонираш за тематичния ни нюзлетър. 

ангажиран с Академия за родители

Ако си специалист с опит 

Ти си специалист и харесваш каузата ни, но не сме се срещали до момента? Ще се радваме да се свържеш с нас и да ни предложиш тема, която според теб би била полезна и интересна на аудиторията ни. Отворени сме за различни формати – уебинар, видео, статия, наръчник.

Ако си студент или млад специалист

Академия за родители е преди всичко кауза. С готовност ще подкрепим млади специалисти с интереси, свързани с родителството, ранното детско развитие, здравето, възпитанието и образованието. Пиши ни, за да обсъдим как бихме могли да си сътрудничим – гъвкави сме по отношение на формата.

Ако си представител на НПО

Разкажи ни за каузата на твоята организация, за да намерим пресечни точки. Можем да ви подкрепим с нашия маркетинг опит, да споделим за вас с нашата аудитория или да работим заедно по различни проекти.

Ако си учител или директор на училище

Заедно с водещи специалисти създаваме полезни ресурси за учители, голяма част от които можеш да използваш безплатно. Ако имаш идея за ресурс или обучение, което не откриваш, а смяташ, че ще е полезно – свържи се с нас.

Ако си представител на компания/организация

Академия за родители съществува вече 7 години и за това време си е партнирала с повече от 200 компании. Ако се припознаете като организация, близка до нашата кауза и желаете да ни подкрепите – свържете се с нас. Има много и различни начини да си сътрудничим с полза и за двете страни.  

Ако си HR 

Ти си специалист Човешки ресурси в компания, която подкрепя психичното здраве на своите служители и се интересува от допълнителни социални придобивки за членовете на екипа си? Свържи се с нас, за да ти разкажем за нашите достъпи до ресурси и обучения, които съчетават ценни теоретични знания и практически умения в родителството. 

Ако предлагаш интересен продукт или услуга

С готовност ще споделим с нашата аудитория за твоя полезен продукт или услуга, който ще улесни живота на родителите и децата или ще го направи по-забавен. Не се колебай да се свържеш с нас, ако си собственик на малък бизнес или имаш хоби, за което искаш да разкажем.

Ако си представител на медия

Медията, в която работиш има интерес към съдържание, свързано с бременност, раждане, възпитание и образование? Пиши ни – можем да те свържем със специалист за интервю, да подготвим подходящ материал или да обсъдим други идеи, които имаш.

ангажиран с Академия за родители

Ако си лидер на мнение

Ти си инфлуенсър и би споделил за каузата ни и готините неща, които правим? Пиши ни – ще се радваме да се запознаем. Ако не си инфлуенсър, но познаваш такъв – разкажи му за нас.

Ако искаш да подкрепиш приятел

Ако имаш близки или приятели, които очакват дете – подари им книгата ни “Твоето невероятно бебе” или ваучер за обучение, което смяташ че ще им е полезно.

Ако искаш да ни подкрепиш, но нямаш време

Много искаш да ни подкрепиш, но по някаква причина не можеш да се включиш по никой от изброените начини? Можеш да ни подкрепиш като купиш за себе си или за подарък нашата книга, пакет достъпи или онлайн обучение. Можеш също и да направиш дарение за каузата ни, за да продължим да създаваме полезни ресурси в помощ на бъдещи и настоящи родители.