Академия за Родители

Блог
28
May

След първото издание на Академия за Родители

Академия за Родители е събитие за родители, искащи да направят информиран избор за възпитанието, здравето и образованието на децата си.

Целта на първото издание на Академия за Родители бе да започне диалог между вас, родителите, и водещи специалисти и организации, за предизвикателствата, пред които сте изправени в днешно време.

nastoiashti roditeli

Искахме да създадем среда, в която да се запознавате, вдъхновявате и да обменяте опит; да дадем пространство, в което бизнеса, неправителствения сектор и обществото, да застанат заедно зад общата кауза да възпитаваме по-добри деца.

Maria

Опитахме се да постигнем поставените цели чрез 38 лекции всяка на различна тема, над 20 работилнички, представящи нови методи на обучение и забавление, над 60 организации и компании, към които да зададете своите въпроси.

 

skachachkite

Благодарим, на тези, стотиците, които отделиха време да дойдат на форума и на тези, които отделиха време да ни дадат обратна връзка – слушаме коментарите и препоръките ви, и ще ги вземем под внимание.

Тук можете да намерите архив на лекциите – споделяйте ги с приятели – никога не се знае на кого какво би било полезно в даден момент.

Надяваме се да се видим на второто издание, и че ще доведете още повече близки.

Сърдечно благодарим и за милите думи! Вдъхновявате ни да продължаваме напред.

Бихте ли посетили Академия за Родители отново?:

 • С удоволствие. Колкото и да четеш, винаги има какво още да научиш! Благодаря ви.
 • Целият обслужващ персонал беше изключително положителен и внимателен!
 • Да. Трябва да организирате такава инициатива и в другите големи градове
 • Задъжително!!! Надявам се да е по-скоро за да видя лекциите които изпуснах и някои които бих искала да повторя. Бях изумена от нивото на което беше всичко, не очаквах да е толкова прекрасно 🙂
 • Да, с удоволствие и надежда, че ще има и други “Академии за родители”. Помагате на мен и сигурна съм на много други хора да научат новостите в раждането и отглеждането на деца. Да не се водим от догмите на възрастните в семейството. Помагате ми да се чувствам уверена, че ще се справя с отглеждането на дете.. Благодарение на вашите усилия успявам да се подготвя адекватно за предстоящото ми раждане.  Благодаря Ви от сърце, дори от две сърца! 🙂 🙂 🙂
 • Да, със сигурност! Много Ви благодаря за прекрасната инициатива!

 

2 Responses

 1. Цветелина Дучева

  Вдъхновяваща инициатива приятели!
  Срешнах много интересни хора,присъствах на лекции и получих най-ценния подарък-увереност ,
  че има промяна около нас и че тя зависи единствено от нас.
  До нови срещи … ще очаквам следващата Академия за Родители!

Leave a Reply

Facebook
YOUTUBE