Деян Петров

Ръководител на национална кампания "Да бъдеш Баща"

Деян Петров

Ръководител на национална кампания "Да бъдеш Баща"

Биография

Образование, професионален опит и професионални интереси

Професионалните ми интереси са свързани със социология на организациите, социология на образованието и социология на труда. Продължавам да се развивам в академичната сфера като в момента съм докторант по социология към СУ „Св. Климент Охридски“. През последните 10 години работя като изследовател и координатор в социологически агенции, индустриални предприятия, центрове за академични изследвания, БАН, СУ „Св. Климент Охридски“, работих две години и като педагог към фондация „Заедно в час“.

Работя в Асоциация Родители, защото…

В Асоциация Родители успях да намеря страхотен екип от свежи, креативни и отворени професионалисти, които ме вдъхновяват с идеи непрекъснато. Към настоящия момент съм координатор на национална кампания „Да бъдеш баща“, част от международна кампания „MenCare – a global fatherhood campaign“.

В свободното си време…

Обичам да се занимавам с музика в свободното си време. Свиря на ударни инструменти в няколко български реге, пънк и хип-хоп групи. Сценарист съм на документална поредица за училищните светове в малките населени места „Влез в час“, професионално хоби, което ми носи страхотно удовлетворение.

All session by Деян Петров

Ролята на бащата

Ден 1 - 16 May, 16:40-17:15
Facebook
YOUTUBE