Елена Анастасова

Сертифицирани обучител по програмата Трениране на успешни родители

Елена Анастасова

Сертифицирани обучител по програмата Трениране на успешни родители

Биография

Темата за родителството и изграждането на щастлива семейна среда са сред най-важните теми за мен в последните 11 години. Когато станах съпруга и майка, моята 100%-това самоувереност, че всичко знам и мога и че никога няма да допускам грешките на моите родители, се оказа въздух под налягане. През годините не спирам да търся изход от задънените улици, да експериментирам, да участвам в обучения по темата за родителството, да извучавам и прилагам нови и нови подходи. С течение на времето у мен започна да назрява желанието да съдействам с натрупания си опит и знания на колкото се може повече семейства, за да ги подпомогна в стремежа им да бъдат по-успешни и удовлетворени в ролята си на родители.

Програмата на Д- р Томас Гордън ми дава уникалния шанс да се занимавам с това, което най-много ме вълнува – щастливото и пълноценно родителство и подпомагането на децата ни в тяхното израстване като свободни, отговорни и осъзнати личности.

Майка съм на две момичета, на 11 и 12 години. Съавтор съм на играта “Как си, Мечо?”, издателство “Рибка”. Тази игра подкрепя емоционалното израстване на децата.

All session by Елена Анастасова

Facebook
YOUTUBE