Академия за Родители

Блог
10
Feb

За “Академията”

Родителите са най-важните учители на децата си и ние вярваме, че всеки от нас полага огромни усилия да бъде добър такъв. Но безграничната обич към детето трябва да се балансира с умението да се поставят граници и правила – целта на “Академия за Родители” е да даде на всеки от вас точно тези умения, необходими за отглеждането на отговорни деца в днешно време.

pictureНие вярваме, че никога не е късно да се промениш, да израстеш или да научиш нещо ново – дори и най-добрите и всеотдайни родители имат нужда от съвети от време на време – да кърмим или не, как да възпитаваме, как да говорим с детето за по теми “табу”, как да се справим със страховете на детето, ами с ината… списъкът няма край.

По време на двудневния форум ще имате възможност да чуете подбрани лекции, които адресират най-честите въпроси и проблеми, с които се сблъскват бъдещи и настоящи родители. Много често лекторите са майки и бащи, също като вас, с дългогодишен практически и професионален опит в съответна област – ще ви помогнат с много информация, практически съвети и готовност да отговарят на вашите въпроси, както и да ви насочат към подходящи организации, в случай че имате нужда от индивидуален съвет.

Разбира се, ще имате възможност да се запознаете с хиляди други мами и татковци, които се сблъскват ежедневно със същите предизвикателства – можете да обмените опит и да споделите истории. Елате за една лекция или за всички; заповядайте сам/а или с цялото семейство – сигурни сме, че има по нещо за всеки. Дори за най-малките.

Работилничките, които сме палнирали с нашите партньори са за малки и пораснали деца, и ще превърнат уикенда в едно чудесно семейно преживяване.

Подготвили сме много интересни занимания и очакваме да видим много усмивки по лицата на малки и големи!

Leave a Reply

Facebook
YOUTUBE